Koop bitcoin ideal


koop bitcoin ideal

aan- en verkoop van bitcoins. Hiervoor dient een apart account aangemaakt te worden. ICO Tokens die worden ontvangen op Phoenix adressen worden als verloren beschouwd en kunnen niet geclaimd worden door de Klant. Zo kost een transactie via ideal bijvoorbeeld 0,99. Phoenix Service toeslag: een van bedrag in Euro's plus een vast percentage; begrepen in de prijs van het Aanbod. Wallet: Opslag van publieke en private sleutels waar de publieke sleutel gebruikt kan worden voor het ontvangen en de private sleutel gebruikt kan worden voor het besteden van Cryptovaluta. Ten behoeve van de leesbaarheid en doelmatigheid van de Voorwaarden wordt de Klant in de mannelijke vorm aangeduid.

ICO: Initial Coin Offering. Blockchain: Een continu groeiende lijst van bestanden, blocks genaamd, die gelinkt en beveiligd zijn door middel van cryptografie. 14 Phoenix' Contact informatie.1 Alle vragen met betrekking tot Voorwaarden, het Account, de Diensten en de verplichtingen voortvloeiend uit de Voorwaarden dienen gericht te worden aan Phoenix Support via e-mail of een support ticket. 6.9 Indien de Order tot verkoop is geannuleerd, maar Phoenix heeft het aantal Cryptocurrency wel geheel of gedeeltelijk ontvangen, dan dient de Klant contact op te nemen met Phoenix Support, waarna de Klant kan besluiten om hetzij: de Cryptocurrency te retourneren naar een door. Nawoord Zo dat was een laptekst hè?koop bitcoin ideal

Betalen met ideal, Creditcard of Bancontact Versturen naar uw eigen Wallet. Snel en vertrouwd bitcoins kopen en verkopen via ideal bij de nummer 1 van Nederland! Al meer dan 375.000 bitcoins verkocht. Direct en risicoloos geleverd.

6.5 In geval van i) technische problemen, ii) van onjuiste of inconsistente gegevens verstrekt door de Klant, iii) van overmacht of iv) van benodigde nader onderzoek, kan de verwerking van de Order tot verkoop worden vertraagd. Bekijk dan ook eens de Trustpilot van het bedrijf. Trader level daglimiet van.000,00, elke nieuwe account krijgt standaard het Hero level. 5.12 De Klant heeft geen recht op ICO Tokens die naar een Phoenix adres zijn verzonden. 5.8 Indien i) verzending van de gekochte Cryptovaluta naar het Wallet adres niet mogelijk is (omdat de bestelde Cryptovaluta niet voorradig zijn of niet meer aangeboden worden ii) indien om een andere reden vertraging optreedt of iii) indien een Order niet of slechts ten dele. Nadat je het registratieproces helemaal hebt afgerond ontvang je een mail met daarin de bevestiging. 5.9 Phoenix heeft aan haar leveringsverplichting voldaan op het moment dat de Cryptovaluta bevestigd zijn in de Blockchain voor bedoelde Cryptovaluta. Houd er rekening mee dat transacties in het bitcoinnetwerk onomkeerbaar zijn.

Kopen/verkopen Bitcoin Accepteren Over Bitcoin 10 okt Viering 10 jaar Bitcoin.
Het makkelijkst en veiligst koop je bitcoins met ideal.
Er zijn verschillende partijen in Nederland waar bitcoins gekocht kunnen worden.

Comment marche le bitcoin, Australian bitcoin exchange,


Sitemap