Kun je bitcoins omzetten in euro's


kun je bitcoins omzetten in euro's

dat dat betekent dat maximaal 21 miljoen mensen 1 bitcoin kunnen hebben en het dus niet schaalt : bitcoins gaan in een aantal cijfers achter de komma (ik dacht 8) dus er is "wat ruimte". December 2017: lijkt er op dat deze website 't niet meer doet. Je kunt dus niet beiden euros en dollars op je rekening hebben staan (ja bij sommige banken kun je dan een extra rekening aanvragen voor een andere munteenheid maar dat even terzijde). Want die file kwijt of stuk: geld kwijt!). IRC) waar je kunt handelen.

kun je bitcoins omzetten in euro's

Ook zul je met de belastingdienst in conclaaf moeten, de beveiliging op orde hebben (physiek, digitaal een onderneming als dit gaat criminaliteit aantrekken. "binary options" kan via bijv. De Nederlandse overheid is aan het kijken of ze wat met deze technologie kunnen en ook bitcoin to cad chart banken kijken er naar. Een voordeel van BTC kan zijn dat de klant niet het bedrag kan teruboeken. Zo kun je zelf wat software gaan schrijven tegen de bitcoin-applicatie aan en dat verbinden met je webwinkel software.

Niet alleen hoe je met de software omgaat, maar ook over hoe de BTC economie werkt, filosofische zaken, etc. Een ander draait dan de apparatuur en jij hebt de winst. Een korte uitleg kun je vinden op de Nederlandse Wikipedia en een uitgebreide op de engelse. Bij bitcoins is dit vrijwel hetzelfde met 't verschil dat het bestandje niet bij een bank staat maar op jouw eigen computer.


Sitemap